Blog

Perodua Car Dealer Country Heights – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua! Saya Mazlina, agen sah Perodua di Country Heights – Selangor ingin memperkenalkan perkhidmatan terbaik kami kepada anda semua.

Kami menyediakan perkhidmatan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi memudahkan anda dalam membeli kereta Perodua impian anda. Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negeri untuk memudahkan anda melihat dan mencuba sendiri kereta Perodua yang anda minati.

Kami memastikan anda tidak akan ditipu dengan harga yang tidak munasabah kerana kami memberikan harga yang terbaik dan berpatutan. Saya sebagai agen sah Perodua akan memberikan khidmat nasihat yang terbaik untuk anda.

Bagi yang layak, kami menyediakan pinjaman loan 10% atau full loan bagi memudahkan anda memiliki kereta Perodua impian anda. Kami juga menyediakan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda.

Jangan risau jika anda ingin menukar kereta lama anda dengan kereta Perodua baru kerana kami menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru. Anda boleh mendapatkan harga yang lebih baik dengan cara ini.

Jadi, tunggu apa lagi? Segera hubungi saya, Mazlina, agen sah Perodua di Country Heights – Selangor untuk mendapatkan perkhidmatan terbaik dan membeli kereta Perodua impian anda. Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai pilihan anda!    SelangorCountry HeightsPeroduaCar Dealer

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp