Blog

Perodua Car Dealer Gombak – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua! Saya Mazlina, agen sah Perodua di Gombak, Selangor ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menawarkan pelbagai jenis model kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Anda boleh datang ke showroom kami yang terletak di seluruh negeri untuk melihat sendiri kualiti dan kehebatan kereta Perodua.

Selain itu, kami juga menyediakan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi memudahkan anda dalam membuat keputusan untuk membeli kereta Perodua. Jangan risau, kami akan membantu anda dalam proses permohonan pinjaman.

Kami juga menawarkan kemudahan trade in kereta lama anda untuk membeli kereta baru Perodua. Anda boleh mendapatkan harga yang lebih baik dengan cara ini. Kami akan membantu anda dalam proses trade in kereta lama anda.

Bagi yang layak, kami menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi memudahkan anda dalam membeli kereta Perodua. Kami juga menyediakan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda.

Jangan risau tentang penipuan kerana saya Mazlina adalah agen sah Perodua. Anda boleh mempercayai kami dalam urusan pembelian kereta Perodua.

Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke showroom kami atau hubungi kami sekarang untuk mendapatkan kereta Perodua impian anda. Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai kereta pilihan anda.    PeroduaCar DealerSelangorGombak

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp