Blog

Perodua Car Dealer Kuang – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua. Saya Mazlina, agen sah Perodua di Kuang, Selangor ingin memperkenalkan perkhidmatan terbaik kami kepada anda semua.

Kami menyediakan pelbagai jenis model kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Anda boleh datang ke showroom kami yang terletak di seluruh negeri untuk melihat sendiri kualiti dan kelebihan setiap model kereta Perodua yang kami tawarkan.

Kami juga menyediakan perkhidmatan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi memudahkan anda dalam membuat keputusan untuk membeli kereta Perodua. Jangan risau, kami akan membantu anda dalam proses permohonan pinjaman dan memberikan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak.

Selain itu, kami juga menyediakan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda. Anda tidak perlu risau tentang penghantaran kereta kerana kami akan uruskan semuanya untuk anda.

Kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru. Anda boleh membawa kereta lama anda ke showroom kami dan kami akan memberikan tawaran yang terbaik untuk anda.

Jangan mudah ditipu dengan agen kereta yang tidak sah. Saya Mazlina, agen sah Perodua di Kuang, Selangor akan memberikan perkhidmatan terbaik dan memastikan anda mendapat kereta Perodua yang berkualiti dan memuaskan hati anda.

Jangan tunggu lagi, datanglah ke showroom kami atau hubungi kami sekarang untuk membuat tempahan kereta Perodua anda. Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai kereta pilihan anda.    PeroduaCar DealerSelangorKuang

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp