Blog

Perodua Car Dealer Pulau Indah (Pulau Lumut) – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua! Saya Mazlina, agen sah Perodua di Pulau Indah (Pulau Lumut), Selangor ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menyediakan pelbagai jenis model kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Kami juga menyediakan kemudahan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank untuk memudahkan anda dalam mendapatkan kereta idaman anda.

Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negara untuk memudahkan anda dalam melihat dan memilih kereta yang sesuai dengan keperluan anda. Jangan risau, kami akan membantu anda dalam memilih kereta yang terbaik untuk anda.

Kami juga menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak. Anda tidak perlu risau tentang masalah kewangan kerana kami akan membantu anda dalam mendapatkan pinjaman yang sesuai dengan kemampuan anda.

Kami juga menyediakan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda. Anda tidak perlu risau tentang masalah penghantaran kerana kami akan uruskan semuanya untuk anda.

Jangan lupa, kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru. Anda boleh tukar kereta lama anda dengan kereta Perodua yang baru dengan harga yang berpatutan.

Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke Perodua Car Dealer Pulau Indah (Pulau Lumut), Selangor dan dapatkan kereta idaman anda hari ini! Jangan lupa, elak ditipu dan pastikan anda mendapatkan kereta dari agen sah Perodua seperti saya, Mazlina. Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai kereta anda!    Pulau IndahPulau LumutPeroduaCar DealerSelangor

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp