Blog

Perodua Car Dealer Puncak Jalil – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua! Saya Mazlina, agen sah Perodua di Puncak Jalil, Selangor ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menyediakan pelbagai jenis kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Kami juga menyediakan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi memudahkan anda mendapatkan kereta impian anda.

Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negara untuk memudahkan anda melihat dan memilih kereta yang sesuai dengan keperluan anda. Jangan risau, dengan kami anda tidak akan ditipu kerana kami adalah agen sah Perodua.

Bagi yang layak, kami menyediakan pinjaman loan 10% atau full loan untuk memudahkan anda memiliki kereta idaman anda. Kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru.

Kami juga menyediakan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda. Jadi, anda tidak perlu risau tentang penghantaran kereta anda.

Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke Puncak Jalil, Selangor dan dapatkan kereta impian anda dengan perkhidmatan yang terbaik dari kami. Terima kasih kerana memilih Perodua Car Dealer Puncak Jalil – Selangor sebagai pilihan anda.    PeroduaCar DealerSelangorPuncak Jalil

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp