Blog

Perodua Car Dealer Sabak Bernam – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua. Saya Mazlina, agen sah Perodua di Sabak Bernam, Selangor ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menyediakan pelbagai jenis kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Kami juga menyediakan kemudahan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi memudahkan anda untuk memiliki kereta idaman anda.

Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negeri untuk memudahkan anda melihat dan memilih kereta yang sesuai dengan keperluan anda. Jangan risau, kami akan membantu anda dalam memilih kereta yang terbaik untuk anda.

Kami juga menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak. Anda tidak perlu risau tentang proses pinjaman kerana kami akan membantu anda dalam setiap langkah.

Kami juga menyediakan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda. Anda tidak perlu risau tentang penghantaran kerana kami akan memastikan kereta anda sampai ke tempat anda dengan selamat.

Selain itu, kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru. Anda boleh membawa kereta lama anda dan kami akan membantu anda dalam proses trade in.

Jangan risau tentang ditipu kerana kami adalah agen sah Perodua. Anda boleh mempercayai kami dalam setiap urusan pembelian kereta anda.

Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke Perodua Car Dealer Sabak Bernam – Selangor dan dapatkan kereta idaman anda hari ini. Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai kereta anda.    SelangorSabak BernamPeroduaCar Dealer

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp