Blog

Perodua Car Dealer Taman Desa – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua. Saya Mazlina, agen sah Perodua di Taman Desa, Selangor ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menyediakan pelbagai jenis kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Kami juga menyediakan kemudahan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi memudahkan pelanggan dalam membuat keputusan pembelian.

Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negara untuk memudahkan pelanggan dalam melihat dan mencuba kereta Perodua yang diingini. Anda juga tidak perlu risau tentang ditipu kerana saya Mazlina adalah agen sah Perodua yang berpengalaman.

Bagi yang layak, kami menyediakan pinjaman loan 10% atau full loan bagi memudahkan pelanggan dalam memiliki kereta Perodua idaman. Kami juga menyediakan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda.

Jangan risau jika anda ingin menukar kereta lama anda dengan kereta Perodua yang baru. Kami menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru bagi memudahkan pelanggan dalam membuat keputusan pembelian.

Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke Perodua Car Dealer Taman Desa, Selangor untuk mendapatkan kereta Perodua idaman anda. Hubungi saya Mazlina untuk sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut. Terima kasih.    PeroduaCar DealerSelangorTaman Desa

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp