Blog

Perodua Dealer KLCC – Kuala Lumpur


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua! Saya Mazlina, agen sah Perodua di KLCC – Kuala Lumpur ingin memperkenalkan perkhidmatan terbaik kami kepada anda semua.

Kami menyediakan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank untuk memudahkan anda dalam membeli kereta Perodua impian anda. Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negara untuk memudahkan anda melihat dan memilih kereta Perodua yang sesuai dengan keperluan anda.

Kami memastikan anda tidak akan ditipu dengan harga yang tidak munasabah kerana kami adalah agen sah Perodua yang berdaftar dengan Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP).

Bagi yang layak, kami menyediakan pinjaman loan 10% atau full loan untuk memudahkan anda memiliki kereta Perodua impian anda. Kami juga menyediakan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda.

Jangan risau jika anda ingin menukar kereta lama anda dengan kereta Perodua baru kerana kami menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru.

Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke Perodua Dealer KLCC – Kuala Lumpur untuk mendapatkan perkhidmatan terbaik dan memiliki kereta Perodua impian anda. Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai pilihan anda!    PeroduaDealerKuala LumpurKLCC

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp