Blog

Perodua Dealer OUG – Kuala Lumpur


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua. Saya Mazlina, agen sah Perodua di Perodua Dealer OUG – Kuala Lumpur ingin memperkenalkan beberapa produk dan perkhidmatan yang kami tawarkan.

Kami menyediakan pelbagai jenis kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Semua kereta ini mempunyai ciri-ciri yang unik dan sesuai dengan keperluan anda. Kami juga menyediakan kemudahan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank untuk memudahkan anda dalam membuat keputusan.

Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negara untuk memudahkan anda melihat dan mencuba kereta yang anda minati. Kami juga menawarkan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda.

Jangan risau tentang ditipu kerana saya Mazlina adalah agen sah Perodua. Kami juga menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak. Anda juga boleh menggunakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru.

Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke Perodua Dealer OUG – Kuala Lumpur dan dapatkan kereta idaman anda dengan harga yang berpatutan. Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai kereta anda.    PeroduaDealerKuala LumpurOUG

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp