Blog

Perodua Dealer Pudu – Kuala Lumpur


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua! Saya Mazlina, agen sah Perodua di Pudu, Kuala Lumpur ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menyediakan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi anda yang ingin membeli kereta Perodua. Kami juga mempunyai showroom di seluruh negara untuk memudahkan anda melihat dan memilih kereta yang sesuai dengan keperluan anda.

Kami memastikan anda tidak ditipu dengan menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak. Selain itu, kami juga menyediakan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda.

Jangan risau jika anda ingin menukar kereta lama anda dengan kereta Perodua yang baru. Kami menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru dengan harga yang berpatutan.

Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke Perodua Dealer Pudu – Kuala Lumpur dan dapatkan kereta impian anda hari ini! Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai pilihan anda.    PeroduaDealerKuala LumpurPudu

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp