Blog

Perodua Dealer Setia Eco Park – Kuala Lumpur


Kami di Perodua Dealer Setia Eco Park – Kuala Lumpur menyediakan perkhidmatan yang terbaik untuk pelanggan kami. Kami mempunyai pelbagai jenis kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia yang sesuai untuk keperluan anda.

Kami juga menyediakan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank untuk memudahkan pelanggan kami mendapatkan kereta idaman mereka. Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negara untuk memudahkan pelanggan kami melihat dan memilih kereta yang mereka inginkan.

Kami memastikan pelanggan kami tidak ditipu dengan menawarkan perkhidmatan sebagai agen sah Perodua. Kami juga menyediakan pinjaman loan 10% atau full loan bagi mereka yang layak.

Kami turut menyediakan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah pelanggan kami. Selain itu, kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru bagi pelanggan yang ingin menukar kereta mereka.

Jadi, jangan ragu-ragu untuk datang ke Perodua Dealer Setia Eco Park – Kuala Lumpur untuk mendapatkan perkhidmatan yang terbaik dan membeli kereta Perodua yang berkualiti tinggi. Hubungi kami sekarang untuk membuat temujanji atau untuk sebarang pertanyaan. Terima kasih.    PeroduaDealerKuala LumpurSetia Eco Park

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp