Blog

Perodua Dealer Setiawangsa – Kuala Lumpur


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua. Saya Mazlina, agen sah Perodua di Setiawangsa, Kuala Lumpur ingin memperkenalkan perkhidmatan kami di sini.

Kami menyediakan pelbagai jenis kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Kami juga menyediakan kemudahan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank untuk memudahkan pelanggan dalam membuat keputusan untuk membeli kereta.

Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negara untuk memudahkan pelanggan dalam melihat dan memilih kereta yang diingini. Kami juga menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak untuk membeli kereta Perodua.

Kami juga menyediakan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah pelanggan. Jadi, pelanggan tidak perlu risau tentang penghantaran kereta yang memerlukan kos yang tinggi.

Kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru. Pelanggan boleh membawa kereta lama mereka dan kami akan memberikan harga yang terbaik untuk kereta lama tersebut.

Jadi, jangan risau tentang membeli kereta Perodua. Datanglah ke Perodua Dealer Setiawangsa – Kuala Lumpur dan dapatkan perkhidmatan yang terbaik dari kami. Elak ditipu dan pastikan anda membeli kereta Perodua dari agen sah seperti saya, Mazlina. Terima kasih.    Kuala LumpurSetiawangsaPeroduaDealer

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp