Blog

Perodua Dealer Sri Hartamas – Kuala Lumpur


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua. Saya, Mazlina merupakan agen sah Perodua di Sri Hartamas, Kuala Lumpur. Saya ingin memperkenalkan perkhidmatan yang kami tawarkan di Perodua Dealer Sri Hartamas.

Kami menyediakan pelbagai jenis model kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Kami juga menyediakan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi memudahkan pelanggan dalam membuat keputusan untuk membeli kereta Perodua.

Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negara bagi memudahkan pelanggan dalam melihat dan memilih kereta yang diingini. Kami juga menawarkan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda.

Bagi pelanggan yang ingin membeli kereta baru dan ingin menjual kereta lama, kami menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru. Kami juga menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak.

Jangan risau tentang ditipu kerana saya, Mazlina merupakan agen sah Perodua. Saya akan membantu anda dalam membuat keputusan yang terbaik dalam membeli kereta Perodua.

Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke Perodua Dealer Sri Hartamas untuk mendapatkan kereta Perodua impian anda. Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai kereta pilihan anda.    Sri HartamasPeroduaDealerKuala Lumpur

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp