Model Perodua

AXIA

Harga dari RM39,919

ALZA

Harga dari RM64,391

MYVI

Harga dari RM48,074

ATIVA

Harga dari RM64,515

ARUZ

Harga dari RM75,218

BEZZA

Harga dari RM37,848

Mereka Sudah. Anda bila lagi?

In Shaa Allah… Saya bekerja sebagai sales advisor dengan Perodua HQ. Segala urusan adalah telus. Ramai pelanggan online dari seluruh Malaysia dah deal dengan saya. Alhamdulillah… Jika rasa ragu-ragu tiada paksaan. Pilihan adalah hak anda. Showroom saya di Kota Damansara, PJ boleh datang berjumpa secara bersemuka atau boleh juga deal secara online.

Sila hubungi kami untuk mengetahui anda layak atau tidak untuk membeli kereta, kami akan minta beberapa dokumen untuk membuat perkiraan terlebih dahulu.

Kami menerima sebarang model kereta tanpa mengira tahun buatan. Menyediakan Free inspection di showroom mahu pun di lokasi luar termasuk luar KL. Kami juga menyediakan pakar yang bertauliah untuk menilai kereta anda. Kereta selepas dinilai, anda boleh guna sehingga kereta baru sudah ada barulah diserahkan pada perodua. Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut

BOLEH! Anda bekerja swasta atau kerajaan tetapi tiada lesen memandu, layak untuk membeli kereta. Tertakluk pada beberapa syarat. Hubungi kami terlebih dahulu untuk info lanjut.

Ianya ialah skim pinjaman loan untuk lepasan diploma/degree yang sudah bekerja atau baru bekerja. Loan ditawarkan oleh pihak bank untuk yang mememuhi syarat kelayakan. Loan penuh tanpa penjamin. Syaratnya :- Minima gaji basic rm2000 Umur 20 – 30 tahun

Kelulusan sesuatu pinjaman adalah dibawah budi bicara pihak bank. Saya hanya boleh membantu menyediakan kertas kerja sahaja. Profile (latarbelakang) pemohon menjadi ukuran sesuatu loan diluluskan seperti yang dimohon.

SUDAH TENTU! Anda berurusan direct dengan staff perodua bukan melalui agen atau brooker. Kami memberikan promosi terkini daripada Perodua. Jangan segan untuk menghubungi saya.

Pandu kereta Perodua, lebih selamat lebih jimat dengan yang tersayang

Maz Top Perodua Dealer Selangor

Mazlina

Top Perodua Dealer

Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

Chat with us on WhatsApp