Blog

Perodua Car Dealer Bandar Mahkota Cheras – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua. Saya Mazlina, agen sah Perodua di Bandar Mahkota Cheras, Selangor ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menawarkan pelbagai jenis model kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Kami juga menyediakan kemudahan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi memudahkan pelanggan membuat keputusan pembelian kereta.

Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negeri untuk memudahkan pelanggan melihat dan mencuba sendiri kereta yang diinginkan. Jangan risau, kami akan membantu anda dalam memilih kereta yang sesuai dengan keperluan dan bajet anda.

Kami juga menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak. Kami akan membantu anda dalam proses permohonan pinjaman sehingga anda dapat memiliki kereta idaman anda dengan mudah.

Kami juga menawarkan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda. Jadi, anda tidak perlu risau tentang penghantaran kereta yang memerlukan kos yang tinggi.

Selain itu, kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru. Kami akan memberikan harga yang adil dan memuaskan bagi kereta lama anda.

Jangan risau tentang ditipu kerana kami adalah agen sah Perodua yang berdaftar dengan Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP). Kami akan memberikan perkhidmatan yang terbaik dan memuaskan bagi anda semua.

Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke showroom kami di Bandar Mahkota Cheras, Selangor atau hubungi kami untuk membuat tempahan kereta Perodua anda sekarang. Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai kereta idaman anda.







    PeroduaCar DealerSelangorBandar Mahkota Cheras

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp