Blog

Perodua Car Dealer Bandar Saujana Putra – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua! Saya Mazlina, agen sah Perodua di Bandar Saujana Putra, Selangor. Saya ingin memperkenalkan beberapa perkhidmatan yang kami tawarkan di sini.

Pertama sekali, kami menyediakan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank untuk memudahkan pelanggan dalam membuat keputusan untuk membeli kereta Perodua. Kami juga mempunyai showroom di seluruh negara untuk memudahkan pelanggan dalam melihat dan memilih kereta yang diingini.

Kedua, saya ingin menekankan bahawa pelanggan tidak perlu risau tentang ditipu kerana saya sebagai agen sah Perodua akan memberikan perkhidmatan yang terbaik dan jujur kepada semua pelanggan.

Ketiga, kami menyediakan pinjaman loan 10% atau full loan bagi mereka yang layak. Kami juga menyediakan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah pelanggan.

Keempat, kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru. Pelanggan boleh membawa kereta lama mereka dan kami akan memberikan tawaran yang terbaik untuk membeli kereta Perodua yang baru.

Akhir sekali, kami menyediakan pelbagai jenis kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Pelanggan boleh memilih kereta yang sesuai dengan keperluan dan bajet masing-masing.

Jadi, jangan ragu-ragu untuk datang ke Perodua Car Dealer Bandar Saujana Putra – Selangor untuk mendapatkan perkhidmatan yang terbaik dan membeli kereta Perodua yang berkualiti. Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai kereta pilihan anda!    PeroduaCar DealerSelangorBandar Saujana Putra

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp