Blog

Perodua Car Dealer Bandar Sri Damansara – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua! Saya Mazlina, agen sah Perodua di Bandar Sri Damansara, Selangor ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menyediakan pelbagai produk kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Kami juga menyediakan kemudahan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi memudahkan anda membuat keputusan untuk membeli kereta Perodua.

Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negeri untuk memudahkan anda melihat dan mencuba kereta Perodua yang anda minati. Kami juga menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak.

Kami juga menyediakan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda. Jadi, anda tidak perlu risau tentang penghantaran kereta yang memerlukan kos yang tinggi.

Kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru. Anda boleh membawa kereta lama anda dan kami akan memberikan harga yang terbaik untuk anda.

Jangan risau tentang ditipu kerana saya Mazlina adalah agen sah Perodua. Jadi, anda boleh mempercayai kami untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik untuk anda.

Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke showroom kami di Bandar Sri Damansara, Selangor atau hubungi kami untuk membuat tempahan kereta Perodua anda hari ini! Terima kasih.    PeroduaCar DealerSelangorBandar Sri Damansara

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp