Blog

Perodua Car Dealer Bandar Sungai Long – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua. Saya Mazlina, agen sah Perodua di Bandar Sungai Long, Selangor ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menyediakan perkhidmatan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi anda yang ingin membeli kereta Perodua. Kami juga mempunyai showroom di seluruh negara untuk memudahkan anda melihat dan memilih kereta yang sesuai dengan keperluan anda.

Kami memastikan anda tidak akan ditipu dengan harga yang tidak munasabah kerana kami adalah agen sah Perodua. Kami juga menyediakan pinjaman loan 10% atau full loan bagi mereka yang layak.

Kami turut menyediakan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda. Jangan risau tentang kereta lama anda kerana kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru.

Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke showroom kami di Bandar Sungai Long, Selangor atau hubungi kami untuk maklumat lanjut. Kami berjanji untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada anda semua. Terima kasih.    SelangorBandar Sungai LongPeroduaCar Dealer

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp