Blog

Perodua Car Dealer Batu Caves – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua! Saya Mazlina, agen sah Perodua di Batu Caves, Selangor ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menawarkan pelbagai jenis kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Anda boleh membuat semakan online untuk kelayakan loan atau pinjaman bank dengan mudah dan pantas. Kami juga mempunyai showroom di seluruh negeri untuk memudahkan anda melihat dan memilih kereta yang sesuai dengan keperluan anda.

Kami memastikan anda tidak ditipu dengan menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak. Selain itu, kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru. Anda boleh menjual kereta lama anda kepada kami dan membeli kereta baru dengan harga yang lebih rendah.

Kami juga menawarkan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda. Anda tidak perlu risau tentang pengangkutan kereta kerana kami akan uruskan semuanya untuk anda.

Jadi, jangan ragu-ragu untuk menghubungi kami di Perodua Car Dealer Batu Caves, Selangor jika anda memerlukan kereta baru. Kami akan memberikan perkhidmatan yang terbaik untuk anda. Terima kasih kerana memilih Perodua!    PeroduaCar DealerSelangorBatu Caves

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp