Blog

Perodua Car Dealer Bukit Antarabangsa – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua! Saya Mazlina, agen sah Perodua di Bukit Antarabangsa, Selangor ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menyediakan pelbagai jenis kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Kami juga menyediakan kemudahan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi memudahkan pelanggan membuat keputusan pembelian kereta.

Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negeri untuk memudahkan pelanggan melihat dan mencuba kereta Perodua yang diingini. Kami juga menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi pelanggan yang layak.

Kami juga menyediakan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda. Jadi, anda tidak perlu risau tentang pengangkutan kereta yang memeningkan kepala.

Kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru. Anda boleh membawa kereta lama anda ke showroom kami dan kami akan memberikan harga yang terbaik untuk kereta lama anda.

Jadi, jangan risau tentang ditipu kerana saya Mazlina adalah agen sah Perodua. Segera hubungi kami di Bukit Antarabangsa, Selangor untuk mendapatkan kereta Perodua impian anda. Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai kereta pilihan anda!    Car DealerSelangorBukit AntarabangsaPerodua

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp