Blog

Perodua Car Dealer Bukit Beruntung – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua. Saya Mazlina, agen sah Perodua di Bukit Beruntung, Selangor ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda.

Kami menawarkan pelbagai jenis kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Anda boleh membuat semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank untuk memudahkan pembelian kereta anda. Kami juga mempunyai showroom di seluruh negara untuk memudahkan anda melihat dan memilih kereta yang sesuai dengan keperluan anda.

Kami memastikan anda tidak akan ditipu dengan harga yang tidak munasabah kerana kami adalah agen sah Perodua. Kami juga menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak. Selain itu, kami turut menyediakan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda.

Jika anda ingin menukar kereta lama anda untuk membeli kereta baru, kami turut menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru. Jadi, jangan ragu-ragu untuk datang ke Perodua Car Dealer Bukit Beruntung – Selangor untuk mendapatkan kereta impian anda.

Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai kereta pilihan anda. Kami berharap dapat memberikan perkhidmatan yang terbaik untuk anda. Sekian, terima kasih.    PeroduaCar DealerSelangorBukit Beruntung

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp