Blog

Perodua Car Dealer Bukit Rotan – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua! Saya Mazlina, agen sah Perodua di Bukit Rotan, Selangor ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menyediakan pelbagai jenis kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Kami juga menyediakan kemudahan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi memudahkan pelanggan kami dalam membuat keputusan pembelian.

Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negeri untuk memudahkan pelanggan kami dalam melihat dan memilih kereta yang diingini. Kami juga menawarkan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda.

Bagi pelanggan yang ingin membeli kereta baru dan ingin menjual kereta lama, kami menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru. Kami juga menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak.

Jangan risau tentang ditipu kerana kami adalah agen sah Perodua yang berdaftar dengan Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP).

Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke Perodua Car Dealer Bukit Rotan – Selangor untuk mendapatkan kereta idaman anda dengan harga yang berpatutan dan perkhidmatan yang terbaik. Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai kereta pilihan anda.    PeroduaCar DealerSelangorBukit Rotan

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp