Blog

Perodua Car Dealer Bukit Subang – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua. Saya Mazlina, agen sah Perodua di Bukit Subang, Selangor ingin memperkenalkan perkhidmatan terbaik kami kepada anda semua.

Kami menyediakan pelbagai jenis model kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Anda boleh datang ke showroom kami yang terletak di seluruh negara untuk melihat sendiri kualiti dan kehebatan kereta Perodua.

Selain itu, kami juga menyediakan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi memudahkan anda dalam membuat keputusan untuk membeli kereta Perodua. Jangan risau, kami akan membantu anda untuk mendapatkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak.

Kami juga menawarkan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru. Anda boleh membawa kereta lama anda ke showroom kami dan kami akan memberikan harga yang terbaik untuk kereta lama anda.

Kami juga menyediakan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda. Jadi, anda tidak perlu risau tentang pengangkutan kereta anda.

Jangan mudah ditipu dengan agen kereta yang tidak sah. Saya Mazlina, agen sah Perodua di Bukit Subang, Selangor sentiasa bersedia untuk membantu anda dalam memilih kereta Perodua yang terbaik untuk anda.

Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke showroom kami atau hubungi kami sekarang untuk mendapatkan kereta Perodua impian anda. Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai kereta pilihan anda.    PeroduaCar DealerSelangorBukit Subang

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp