Blog

Perodua Car Dealer Cyberjaya – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua di Cyberjaya dan Selangor! Saya Mazlina, agen sah Perodua di sini ingin memperkenalkan perkhidmatan kami yang terbaik untuk anda semua.

Kami menyediakan pelbagai jenis kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Anda boleh datang ke showroom kami yang terletak di seluruh negeri untuk melihat sendiri kualiti dan kehebatan kereta-kereta Perodua ini.

Selain itu, kami juga menyediakan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank untuk memudahkan anda dalam membuat keputusan untuk membeli kereta Perodua. Jangan risau, kami akan membantu anda dalam proses ini.

Kami juga menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi mereka yang layak. Anda boleh memilih mana-mana jenis pinjaman yang sesuai dengan keperluan anda.

Jangan risau tentang penghantaran kereta ke seluruh negara, kami akan menghantarnya ke pintu rumah anda. Kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru. Anda boleh tukar kereta lama anda dengan kereta Perodua yang lebih baik dan canggih.

Jangan tertipu dengan agen-agen palsu yang mengaku sebagai agen Perodua. Saya Mazlina adalah agen sah Perodua dan akan membantu anda dalam segala urusan pembelian kereta Perodua.

Jangan lepaskan peluang untuk memiliki kereta Perodua yang berkualiti dan canggih. Hubungi saya sekarang untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang perkhidmatan kami. Terima kasih kerana memilih Perodua!    PeroduaCar DealerSelangorCyberjaya

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp