Blog

Perodua Car Dealer Damansara Damai – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua di Damansara Damai dan Selangor! Saya Mazlina, agen sah Perodua di sini ingin memperkenalkan perkhidmatan terbaik kami untuk anda semua.

Kami menyediakan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank untuk memudahkan anda dalam membeli kereta impian anda. Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negeri untuk memudahkan anda melihat dan mencuba sendiri model-model kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia.

Kami juga menjamin anda tidak akan ditipu kerana kami adalah agen sah Perodua. Kami menyediakan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak. Selain itu, kami juga menyediakan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda.

Jangan risau jika anda ingin menukar kereta lama anda dengan kereta baru Perodua. Kami menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk membeli kereta baru Perodua dengan harga yang berpatutan.

Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke showroom kami atau hubungi kami sekarang untuk mendapatkan perkhidmatan terbaik dan membeli kereta impian anda dengan mudah dan selesa. Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai kereta anda!    PeroduaCar DealerSelangorDamansara Damai

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp