Blog

Perodua Car Dealer Damansara Jaya – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua! Saya Mazlina, agen sah Perodua di Damansara Jaya, Selangor ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menyediakan pelbagai jenis kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Kami juga menyediakan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank untuk memudahkan anda dalam membeli kereta impian anda.

Selain itu, kami mempunyai showroom di seluruh negara untuk memudahkan anda melihat dan memilih kereta yang sesuai dengan keperluan anda. Jangan risau tentang ditipu kerana saya sebagai agen sah Perodua akan memberikan perkhidmatan yang terbaik untuk anda.

Bagi yang layak, kami menyediakan pinjaman loan 10% atau full loan untuk memudahkan anda dalam membeli kereta impian anda. Kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru.

Kami juga menyediakan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda untuk memudahkan anda dalam memiliki kereta impian anda.

Jangan lepaskan peluang untuk memiliki kereta Perodua dengan perkhidmatan yang terbaik dari kami di Perodua Car Dealer Damansara Jaya, Selangor. Hubungi saya, Mazlina untuk maklumat lanjut dan tempahan kereta anda. Terima kasih!    SelangorDamansara JayaPeroduaCar Dealer

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp