Blog

Perodua Car Dealer Damansara Kim – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua! Saya Mazlina, agen sah Perodua di Damansara Kim, Selangor ingin memperkenalkan beberapa produk dan perkhidmatan yang kami tawarkan di sini.

Kami menyediakan pelbagai jenis kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Semua kereta ini mempunyai ciri-ciri yang unik dan sesuai untuk keperluan anda. Kami juga menyediakan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank untuk memudahkan anda dalam membeli kereta impian anda.

Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negara untuk memudahkan anda melihat dan mencuba kereta yang anda minati. Kami juga menawarkan kemudahan trade in kereta lama anda untuk membeli kereta baru Perodua.

Jangan risau tentang penipuan kerana saya Mazlina adalah agen sah Perodua yang berdaftar dengan Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP). Kami juga menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak.

Kami juga menyediakan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda. Jadi, anda tidak perlu risau tentang pengangkutan kereta anda.

Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke Perodua Car Dealer Damansara Kim, Selangor untuk membeli kereta impian anda. Hubungi saya Mazlina untuk maklumat lanjut. Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai kereta pilihan anda.    PeroduaCar DealerSelangorDamansara Kim

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp