Blog

Perodua Car Dealer Dengkil – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua! Saya Mazlina, agen sah Perodua di Dengkil, Selangor ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menawarkan pelbagai jenis model kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Kami juga menyediakan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank untuk memudahkan anda dalam memilih kereta yang sesuai dengan bajet anda.

Selain itu, kami mempunyai showroom di seluruh negara untuk memudahkan anda dalam melihat dan memilih kereta yang anda inginkan. Jangan risau tentang ditipu kerana saya sebagai agen sah Perodua akan memberikan servis yang terbaik untuk anda.

Bagi yang layak, kami menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan untuk memudahkan anda dalam memiliki kereta idaman anda. Kami juga menyediakan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda.

Jika anda ingin menukar kereta lama anda untuk membeli kereta baru, kami menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk memudahkan anda dalam proses pembelian kereta baru.

Jangan lepaskan peluang untuk memiliki kereta Perodua dengan servis yang terbaik dari kami di Perodua Car Dealer Dengkil, Selangor. Hubungi saya, Mazlina untuk maklumat lanjut dan tempah kereta anda sekarang! Terima kasih.    PeroduaCar DealerSelangorDengkil

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp