Blog

Perodua Car Dealer Glenmarie – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua di Selangor! Saya Mazlina, agen sah Perodua di Glenmarie, Selangor ingin memperkenalkan beberapa produk dan perkhidmatan terbaik kami untuk anda.

Perodua adalah jenama kereta tempatan yang terkenal di Malaysia. Kami mempunyai pelbagai jenis model kereta seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia yang sesuai untuk semua jenis keperluan dan gaya hidup anda.

Kami juga menyediakan kemudahan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank untuk memudahkan anda mendapatkan kereta impian anda. Selain itu, kami mempunyai showroom di seluruh negeri untuk memudahkan anda melihat dan mencuba kereta yang anda minati.

Sebagai agen sah Perodua, saya ingin memastikan anda tidak ditipu oleh pihak yang tidak bertanggungjawab. Oleh itu, sila hubungi saya untuk mendapatkan khidmat nasihat dan maklumat yang tepat tentang produk dan perkhidmatan Perodua.

Bagi yang layak, kami menyediakan pinjaman loan 10% atau full loan untuk memudahkan anda memiliki kereta idaman anda. Kami juga menyediakan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda.

Jangan risau jika anda ingin menukar kereta lama anda dengan kereta baru Perodua. Kami menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru.

Jadi, tunggu apa lagi? Hubungi saya sekarang untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang produk dan perkhidmatan Perodua. Saya berharap dapat membantu anda memiliki kereta impian anda dengan mudah dan selesa. Terima kasih!    PeroduaCar DealerSelangorGlenmarie

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp