Blog

Perodua Car Dealer Kapar – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua. Saya Mazlina, agen sah Perodua di Kapar, Selangor ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menawarkan pelbagai jenis produk kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Kami juga menyediakan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi memudahkan anda untuk membeli kereta impian anda.

Selain itu, kami mempunyai showroom di seluruh negeri untuk memudahkan anda melihat dan memilih kereta yang sesuai dengan keperluan anda. Kami juga menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak.

Kami juga menyediakan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda. Jadi, anda tidak perlu risau tentang penghantaran kereta anda.

Kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru. Anda boleh membawa kereta lama anda dan kami akan memberikan harga yang terbaik untuk anda.

Jangan risau tentang ditipu kerana kami adalah agen sah Perodua. Jadi, anda boleh membeli kereta dengan yakin dan tenang.

Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke Perodua Car Dealer Kapar – Selangor dan dapatkan kereta impian anda hari ini! Terima kasih.    PeroduaCar DealerSelangorKapar

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp