Blog

Perodua Car Dealer Kota Damansara – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pelanggan/warga Kota Damansara, Petaling Jaya – Selangor. Nama saya Mazlina, agen sah yang dilantik oleh Perodua (branchHQ)

Showroom kami yang beralamat di 6F, Jalan Teknologi, Pusat Teknologi Sunsuria, Kota Damansara ialah satu-satunya pusat jualan kereta (1S) Perodua di kawasan kota damansara. Model kereta seperti Perodua Alza, Perodua Aruz, Perodua Myvi, Perodua Ativa, Perodua Bezza dan Perodua Axia dijual disini.

Selain itu, kami juga ada khidmat “Trade in” kereta lama untuk dijual juga disediakan. Dimana staff kami yang bertauliah akan melakukan nilaian kereta anda secara professional. Urusan sangat flexible, pelanggan boleh buat temujanji di showroom atau luar mengikut kesesuaian dan masa anda. Kami menerima semua brand kereta dan tahun keluaran kereta. Harga yang ditawarkan mengikut pasaran semasa namun masih ada ruang untuk rundingan harga bergantung pada keadaan kereta. Khidmat ini juga disediakan untuk pelanggan yang berada di luar lembah kelang, diseluruh semenanjung. Hubungi saya untuk info lanjut.

Tempahan secara online juga ada disediakan klik saja butang whtsapp untuk segala pertanyaan tentang kereta, harga dan semak kelayakan loan. Kemudahan seperti penghantaran kereta di luar lembah kelang juga ada ya.. tidak perlu risau, di Perodua kami menyediakan khidmat ini secara PERCUMA tidak kira di semenanjung atau  sabah/sarawak.

Pelanggan juga boleh berurusan secara bersemuka di showroom kota damansara melalui temujanji. Ruang showroom yang selasa, wifi dan juga ada unit kereta pandu uji untuk setiap model perodua disediakan.

Jadi, tunggu apa lagi? Jemput datang ke Perodua Kota Damansara, Petaling Jaya – Selangor untuk membeli kereta impian anda. Kami sentiasa mengalu-alukan kedatangan anda. Kami berusaha memberikan perkhidmatan yang terbaik dan pengalaman yang memuaskan. In shaa allah.

Terima kasih kerana memilih Perodua car dealer kota damansara – Selangor sebagai pilihan anda.    perodua alzaperodua axiaPeroduaperodua bezzaperodua ativaCar Dealerperodua aruzSelangorPetaling JayaValenciaperodua myviperodua kota damansarashowroom kota damansara

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp