Blog

Perodua Car Dealer Kota Damansara – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua di Kota Damansara dan Selangor! Saya Mazlina, agen sah Perodua di sini untuk memberikan perkhidmatan terbaik kepada anda semua.

Kami menyediakan pelbagai jenis kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Anda boleh semak kelayakan loan atau pinjaman bank secara online dengan mudah melalui laman web kami.

Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negeri untuk memudahkan anda melihat dan memilih kereta yang sesuai dengan keperluan anda. Jangan risau tentang ditipu kerana saya sebagai agen sah Perodua akan memberikan perkhidmatan yang jujur dan telus kepada anda.

Bagi yang layak, kami menyediakan pinjaman loan sehingga 10% atau full loan untuk memudahkan anda memiliki kereta idaman anda. Kami juga menyediakan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda.

Jangan lupa, kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama anda untuk membeli kereta baru. Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke Perodua Car Dealer Kota Damansara – Selangor untuk mendapatkan perkhidmatan terbaik dan memiliki kereta idaman anda. Terima kasih!    SelangorKota DamansaraPeroduaCar Dealer

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp