Blog

Perodua Car Dealer Kota Kemuning – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua! Saya Mazlina, agen sah Perodua di Kota Kemuning, Selangor ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menyediakan pelbagai jenis kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Kami juga menyediakan kemudahan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi memudahkan anda dalam membeli kereta impian anda.

Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negara untuk memudahkan anda dalam melihat dan memilih kereta yang sesuai dengan keperluan anda. Jangan risau, dengan kami, anda tidak akan ditipu kerana kami adalah agen sah Perodua.

Bagi yang layak, kami menyediakan pinjaman loan 10% atau full loan bagi memudahkan anda dalam membeli kereta baru. Kami juga menyediakan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda.

Jika anda ingin membeli kereta baru dan ingin menjual kereta lama anda, jangan risau kerana kami menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru. Anda boleh mendapatkan harga yang lebih baik dengan kami.

Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke showroom kami di Kota Kemuning, Selangor atau hubungi kami untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai perkhidmatan kami. Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai kereta pilihan anda.    PeroduaCar DealerSelangorKota Kemuning

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp