Blog

Perodua Car Dealer Pandamaran – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua! Saya Mazlina, agen sah Perodua di Pandamaran, Selangor ingin memperkenalkan beberapa produk dan perkhidmatan terbaik kami untuk anda.

Kami menyediakan pelbagai jenis kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Semua kereta ini mempunyai ciri-ciri yang unik dan sesuai untuk keperluan anda. Anda boleh datang ke showroom kami di seluruh negara untuk melihat sendiri kereta-kereta ini.

Selain itu, kami juga menyediakan kemudahan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank untuk memudahkan anda mendapatkan kereta idaman anda. Jangan risau, kami akan membantu anda dalam proses ini.

Bagi yang layak, kami menyediakan pinjaman loan 10% atau full loan untuk membeli kereta baru. Anda juga boleh memilih untuk trade in kereta lama anda untuk mendapatkan harga yang lebih baik untuk kereta baru anda.

Kami juga menyediakan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda. Jadi, anda tidak perlu risau tentang penghantaran kereta anda.

Akhir kata, jangan ditipu dengan agen-agen palsu yang mengaku sebagai agen Perodua. Saya Mazlina, agen sah Perodua di Pandamaran, Selangor sentiasa bersedia untuk membantu anda. Jangan ragu-ragu untuk menghubungi kami untuk maklumat lanjut. Terima kasih kerana memilih Perodua!    PeroduaCar DealerSelangorPandamaran

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp