Blog

Perodua Car Dealer Port Klang – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua. Saya Mazlina, agen sah Perodua di Port Klang, Selangor ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menyediakan pelbagai jenis kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Kami juga menyediakan perkhidmatan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi memudahkan anda dalam membeli kereta impian anda.

Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negeri untuk memudahkan anda dalam melihat dan memilih kereta yang sesuai dengan keperluan anda. Jangan risau, dengan kami anda tidak akan ditipu kerana kami adalah agen sah Perodua.

Bagi yang layak, kami menyediakan pinjaman loan 10% atau full loan bagi memudahkan anda dalam membeli kereta baru. Kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru.

Kami juga menyediakan perkhidmatan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda. Jadi, anda tidak perlu risau tentang penghantaran kereta anda.

Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke Perodua Car Dealer Port Klang – Selangor untuk mendapatkan kereta impian anda. Hubungi kami sekarang untuk maklumat lanjut. Terima kasih.    Car DealerSelangorPort KlangPerodua

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp