Blog

Perodua Car Dealer Puncak Alam – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua! Saya Mazlina, agen sah Perodua di Puncak Alam, Selangor ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menyediakan pelbagai jenis kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Kami juga menyediakan kemudahan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi memudahkan pelanggan dalam membuat keputusan pembelian.

Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negara untuk memudahkan pelanggan dalam melihat dan memilih kereta yang diingini. Kami juga menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak.

Kami juga menyediakan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda. Jadi, anda tidak perlu risau tentang pengangkutan kereta yang memeningkan kepala.

Kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru. Jadi, jika anda ingin menukar kereta lama anda dengan kereta Perodua yang baru, jangan ragu-ragu untuk datang ke showroom kami.

Jangan risau tentang ditipu kerana saya Mazlina adalah agen sah Perodua. Jadi, anda boleh membeli kereta dengan yakin dan tenang.

Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke showroom kami di Puncak Alam, Selangor untuk melihat dan membeli kereta Perodua yang diingini. Terima kasih atas sokongan anda semua!    PeroduaCar DealerSelangorPuncak Alam

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp