Blog

Perodua Car Dealer Putra Heights – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua di Putra Heights, Selangor. Saya Mazlina, agen sah Perodua di sini ingin memperkenalkan perkhidmatan kami yang terbaik untuk anda semua.

Kami menyediakan pelbagai jenis model kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Anda boleh datang ke showroom kami yang terdapat di seluruh negara untuk melihat sendiri kualiti dan kehebatan kereta Perodua.

Selain itu, kami juga menyediakan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi memudahkan anda dalam mendapatkan kereta idaman anda. Jangan risau, kami akan membantu anda untuk mendapatkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak.

Kami juga menawarkan kemudahan trade in kereta lama anda untuk beli kereta baru Perodua. Anda boleh datang ke showroom kami untuk mendapatkan penilaian kereta lama anda dan kami akan memberikan harga yang terbaik untuk anda.

Bagi yang berada di luar kawasan Putra Heights, jangan risau kerana kami menyediakan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda. Anda hanya perlu duduk dan tunggu kereta idaman anda sampai di depan rumah anda.

Jangan mudah tertipu dengan agen kereta yang tidak sah. Saya Mazlina, agen sah Perodua di sini sentiasa bersedia untuk membantu anda dalam mendapatkan kereta idaman anda. Jangan ragu-ragu untuk hubungi kami di talian yang disediakan.

Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai kereta pilihan anda. Kami sentiasa berusaha untuk memberikan perkhidmatan terbaik untuk anda semua.    PeroduaCar DealerSelangorPutra Heights

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp