Blog

Perodua Car Dealer Salak Tinggi – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua! Saya Mazlina, agen sah Perodua di Salak Tinggi, Selangor ingin memperkenalkan perkhidmatan terbaik kami kepada anda semua.

Kami menyediakan perkhidmatan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi anda yang ingin membeli kereta Perodua. Kami juga mempunyai showroom di seluruh negara untuk memudahkan anda melihat dan memilih kereta Perodua yang sesuai dengan keperluan anda.

Kami memastikan anda tidak ditipu dengan harga yang tidak munasabah kerana kami adalah agen sah Perodua. Kami juga menyediakan pinjaman loan 10% atau full loan bagi mereka yang layak.

Anda tidak perlu risau tentang penghantaran kereta kerana kami menyediakan penghantaran ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda. Kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama anda untuk membeli kereta baru Perodua.

Jangan ragu-ragu untuk menghubungi kami di Salak Tinggi, Selangor untuk mendapatkan perkhidmatan terbaik dan membeli kereta Perodua yang berkualiti seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai kereta pilihan anda.    SelangorSalak TinggiPeroduaCar Dealer

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp