Blog

Perodua Car Dealer Serendah – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua! Saya Mazlina, agen sah Perodua di Serendah, Selangor ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menawarkan pelbagai jenis kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Kami juga menyediakan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi memudahkan anda dalam proses pembelian kereta.

Selain itu, kami mempunyai showroom di seluruh negeri untuk memudahkan anda melihat dan memilih kereta yang sesuai dengan keperluan anda. Jangan risau, kami akan membantu anda dalam setiap langkah pembelian kereta.

Kami juga menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak. Anda tidak perlu risau tentang proses pembayaran kereta kerana kami akan membantu anda dalam urusan tersebut.

Kami juga menyediakan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda. Anda tidak perlu risau tentang kos penghantaran kerana kami akan memberikan harga yang berpatutan.

Jangan lupa, kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru. Anda boleh membawa kereta lama anda untuk dijual dan membeli kereta baru dengan harga yang lebih berpatutan.

Jangan ditipu dengan agen kereta yang tidak sah. Saya Mazlina, agen sah Perodua di Serendah, Selangor sentiasa bersedia untuk membantu anda dalam setiap urusan pembelian kereta. Hubungi kami sekarang untuk mendapatkan kereta impian anda! Terima kasih.    PeroduaCar DealerSelangorSerendah

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp