Blog

Perodua Car Dealer Setia Alam – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua! Saya Mazlina, agen sah Perodua di Setia Alam, Selangor ingin memperkenalkan perkhidmatan kami yang terbaik untuk anda semua.

Kami menyediakan pelbagai jenis model kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Anda boleh datang ke showroom kami di Seluruh Negeri untuk melihat sendiri kualiti dan kehebatan kereta Perodua.

Selain itu, kami juga menyediakan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi memudahkan anda dalam membuat keputusan untuk membeli kereta Perodua. Jangan risau, kami akan membantu anda dalam proses permohonan pinjaman dan memberikan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak.

Kami juga menyediakan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda. Jadi, anda tidak perlu risau tentang penghantaran kereta yang memerlukan kos yang tinggi.

Selain itu, kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru. Anda boleh membawa kereta lama anda ke showroom kami dan kami akan memberikan tawaran yang terbaik untuk anda.

Jangan risau tentang ditipu kerana saya Mazlina agen sah Perodua dan akan memberikan perkhidmatan yang terbaik untuk anda. Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke showroom kami di Setia Alam, Selangor dan dapatkan kereta Perodua impian anda hari ini! Terima kasih.    PeroduaCar DealerSelangorSetia Alam

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp