Blog

Perodua Car Dealer Setia EcoHill – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua. Saya Mazlina, agen sah Perodua di Setia EcoHill, Selangor ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menawarkan pelbagai jenis kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Anda boleh membuat semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank untuk memudahkan anda dalam membuat keputusan pembelian kereta.

Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negara untuk memudahkan pelanggan-pelanggan kami dalam melihat dan mencuba kereta-kereta Perodua yang ingin dibeli. Kami juga menawarkan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda.

Jangan risau tentang penipuan kerana saya Mazlina adalah agen sah Perodua yang berdaftar dengan Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP).

Bagi yang layak, kami menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan untuk memudahkan anda dalam membeli kereta Perodua yang diingini. Kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru.

Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke showroom kami di Setia EcoHill, Selangor atau hubungi saya Mazlina untuk membuat tempahan kereta Perodua anda sekarang! Terima kasih.    SelangorSetia EcoHillPeroduaCar Dealer

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp