Blog

Perodua Car Dealer Shah Alam – Selangor


Perkhidmatan Pengedar Kereta Perodua di Shah Alam – Selangor

Salam sejahtera kepada semua pelanggan yang dihormati. Saya Mazlina, pengedar kereta Perodua yang sah di Shah Alam – Selangor. Saya ingin memperkenalkan perkhidmatan yang saya tawarkan kepada anda semua.

Kami menyediakan pelbagai jenis kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Kami juga menyediakan perkhidmatan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank untuk memudahkan pelanggan kami dalam membuat keputusan pembelian.

Selain itu, kami mempunyai showroom di seluruh negeri untuk memudahkan pelanggan kami dalam melihat dan memilih kereta yang diingini. Kami juga menawarkan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru.

Kami juga menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi mereka yang layak. Kami juga menyediakan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda.

Sekiranya anda mencari kereta Perodua yang berkualiti dan mempunyai perkhidmatan yang baik, jangan ragu-ragu untuk menghubungi saya, Mazlina, pengedar kereta Perodua yang sah di Shah Alam – Selangor. Elak ditipu dan dapatkan kereta impian anda dengan kami. Terima kasih.    PeroduaCar DealerSelangorShah Alam

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp