Blog

Perodua Car Dealer Sungai Ayer Tawar – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua. Saya Mazlina, agen sah Perodua di Sungai Ayer Tawar, Selangor ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menyediakan perkhidmatan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi anda yang ingin membeli kereta Perodua. Kami juga mempunyai showroom di seluruh negeri untuk memudahkan anda melihat dan memilih kereta yang sesuai dengan keperluan anda.

Kami memastikan anda tidak ditipu dengan menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak. Selain itu, kami juga menyediakan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda.

Bagi anda yang ingin menukar kereta lama untuk membeli kereta baru, kami turut menyediakan kemudahan trade in kereta lama. Jadi, anda tidak perlu risau lagi untuk mencari pembeli kereta lama anda.

Kami juga mempunyai pelbagai jenis kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia yang boleh dipilih mengikut citarasa anda.

Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke showroom kami di Sungai Ayer Tawar, Selangor atau hubungi kami untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai perkhidmatan kami. Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai kereta pilihan anda.    Sungai Ayer TawarPeroduaCar DealerSelangor

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp