Blog

Perodua Car Dealer Sungai Buloh – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua di Sungai Buloh dan Selangor! Saya Mazlina, agen sah Perodua di sini ingin memperkenalkan perkhidmatan kami yang terbaik untuk anda semua.

Kami menyediakan pelbagai jenis model kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Anda boleh datang ke showroom kami yang terdapat di seluruh negeri untuk melihat sendiri kualiti dan kehebatan kereta Perodua.

Selain itu, kami juga menyediakan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank untuk memudahkan anda dalam membuat keputusan untuk membeli kereta Perodua. Jangan risau, kami akan membantu anda untuk mendapatkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak.

Kami juga menawarkan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda. Anda tidak perlu risau tentang penghantaran kereta kerana kami akan uruskan semuanya untuk anda.

Jika anda ingin menukar kereta lama anda untuk membeli kereta baru Perodua, kami menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru. Anda boleh mendapatkan harga yang lebih baik dan menjimatkan wang dengan kemudahan ini.

Jangan terpedaya dengan agen kereta yang tidak sah. Saya Mazlina, agen sah Perodua di sini sentiasa bersedia untuk membantu anda dalam memilih kereta Perodua yang terbaik untuk anda. Jangan ragu-ragu untuk menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut.

Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai kereta pilihan anda. Kami berharap dapat melayani anda dengan sepenuh hati dan memberikan perkhidmatan yang terbaik.    SelangorSungai BulohPeroduaCar Dealer

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp