Blog

Perodua Car Dealer Sungai Pelek – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua! Saya Mazlina, agen sah Perodua di Sungai Pelek – Selangor ingin memperkenalkan beberapa produk dan perkhidmatan yang kami tawarkan di sini.

Kami menyediakan pelbagai jenis kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Semua kereta ini mempunyai ciri-ciri yang unik dan sesuai untuk keperluan anda. Kami juga menyediakan kemudahan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi memudahkan pelanggan membuat keputusan yang tepat.

Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negara untuk memudahkan pelanggan melihat dan mencuba kereta yang diingini. Kami juga menawarkan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda.

Jangan risau tentang ditipu kerana saya Mazlina adalah agen sah Perodua. Kami juga menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak. Anda juga boleh menggunakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru.

Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke Perodua Car Dealer Sungai Pelek – Selangor untuk mendapatkan kereta impian anda. Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai pilihan anda.    PeroduaCar DealerSelangorSungai Pelek

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp