Blog

Perodua Car Dealer Taman Connaught – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua di Taman Connaught, Selangor. Saya Mazlina, agen sah Perodua ingin memperkenalkan perkhidmatan terbaik kami untuk anda semua.

Kami menyediakan pelbagai jenis model kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Anda boleh membuat semakan kelayakan loan atau pinjaman bank secara online dengan mudah melalui laman web kami.

Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negeri untuk memudahkan anda melihat dan memilih kereta yang sesuai dengan keperluan anda. Jangan risau tentang ditipu kerana saya sebagai agen sah Perodua akan memberikan perkhidmatan yang jujur dan telus kepada anda.

Bagi yang layak, kami menyediakan pinjaman loan 10% atau full loan untuk memudahkan anda memiliki kereta idaman anda. Kami juga menyediakan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda.

Jika anda ingin menukar kereta lama anda dengan kereta baru Perodua, kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk membeli kereta baru. Anda boleh mendapatkan harga yang lebih baik dengan cara ini.

Jangan ragu-ragu untuk menghubungi saya, Mazlina, agen sah Perodua di Taman Connaught, Selangor untuk mendapatkan perkhidmatan terbaik dan membeli kereta Perodua yang berkualiti tinggi. Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai pilihan anda.    PeroduaCar DealerSelangorTaman Connaught

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp