Blog

Perodua Car Dealer Taman Mas – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua. Saya Mazlina, agen sah Perodua di Taman Mas, Selangor ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menyediakan pelbagai jenis kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Anda boleh datang ke showroom kami yang terdapat di seluruh negara untuk melihat sendiri kualiti dan kehebatan kereta-kereta Perodua.

Selain itu, kami juga menyediakan perkhidmatan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank untuk memudahkan pelanggan yang ingin membeli kereta Perodua. Kami juga menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak.

Jangan risau tentang penghantaran kereta ke tempat anda kerana kami menyediakan penghantaran ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda. Kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru bagi memudahkan pelanggan.

Jangan terpedaya dengan agen-agen palsu yang mengaku sebagai agen Perodua. Saya Mazlina, agen sah Perodua di Taman Mas, Selangor sentiasa bersedia untuk membantu anda dalam membeli kereta Perodua yang berkualiti dan memuaskan hati anda.

Jangan lepaskan peluang untuk memiliki kereta Perodua yang hebat ini. Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut dan tempah kereta anda sekarang! Terima kasih.    Car DealerSelangorTaman MasPerodua

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp