Blog

Perodua Car Dealer Taman Seri Andalas – Selangor


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua di Taman Seri Andalas, Selangor. Saya Mazlina, agen sah Perodua di sini ingin memperkenalkan perkhidmatan yang kami tawarkan di Perodua Car Dealer Taman Seri Andalas.

Kami menyediakan pelbagai jenis model kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Kami juga menyediakan kemudahan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank bagi memudahkan pelanggan dalam membuat keputusan pembelian kereta.

Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negara untuk memudahkan pelanggan dalam melihat dan memilih model kereta yang diingini. Kami juga menawarkan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda.

Bagi yang ingin membeli kereta baru, kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru. Kami juga menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak.

Jangan risau tentang ditipu kerana saya sebagai agen sah Perodua akan memberikan perkhidmatan yang terbaik dan memastikan pelanggan merasa berpuas hati dengan pembelian kereta di Perodua Car Dealer Taman Seri Andalas.

Jadi, jangan tunggu lagi! Datanglah ke Perodua Car Dealer Taman Seri Andalas untuk mendapatkan kereta idaman anda. Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai pilihan kereta anda.    PeroduaCar DealerSelangorTaman Seri Andalas

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp