Blog

Perodua Dealer Bandar Damai Perdana – Kuala Lumpur


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua. Saya Mazlina, agen sah Perodua di Bandar Damai Perdana, Kuala Lumpur ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menyediakan pelbagai jenis kereta Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Kami juga menawarkan kemudahan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank untuk memudahkan anda dalam membeli kereta impian anda.

Selain itu, kami juga mempunyai showroom di seluruh negara untuk memudahkan anda dalam melihat dan memilih kereta yang sesuai dengan keperluan anda. Jangan risau, kami akan membantu anda dalam memilih kereta yang terbaik untuk anda.

Kami juga menawarkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak. Anda tidak perlu risau tentang masalah kewangan kerana kami akan membantu anda dalam mendapatkan pinjaman yang sesuai dengan kemampuan anda.

Kami juga menyediakan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda. Anda tidak perlu risau tentang masalah pengangkutan kerana kami akan menguruskan semuanya untuk anda.

Jangan lupa, kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru. Anda boleh menjual kereta lama anda kepada kami dan membeli kereta baru dengan harga yang lebih murah.

Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke Perodua Dealer Bandar Damai Perdana, Kuala Lumpur untuk mendapatkan kereta impian anda. Elak ditipu dan pastikan anda membeli kereta dari agen sah Perodua seperti saya, Mazlina. Terima kasih kerana memilih Perodua sebagai kereta anda.







    PeroduaDealerKuala LumpurBandar Damai Perdana

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp