Blog

Perodua Dealer Country Heights – Kuala Lumpur


Perkhidmatan Perodua Dealer Country Heights – Kuala Lumpur

Salam sejahtera kepada semua pelanggan setia Perodua. Saya Mazlina, agen sah Perodua di Country Heights – Kuala Lumpur ingin memperkenalkan perkhidmatan kami kepada anda semua.

Kami menawarkan pelbagai produk Perodua seperti Alza, Aruz, Myvi, Ativa, Bezza dan Axia. Anda boleh datang ke showroom kami yang terletak di seluruh negeri untuk melihat sendiri kualiti dan kehebatan produk kami.

Selain itu, kami juga menawarkan semakan online kelayakan loan atau pinjaman bank untuk memudahkan anda dalam membeli kereta impian anda. Jangan risau, kami akan membantu anda untuk mendapatkan pinjaman loan 10% atau full loan bagi yang layak.

Kami juga menyediakan kemudahan penghantaran kereta ke seluruh negara hingga ke pintu rumah anda. Jadi, anda tidak perlu risau tentang penghantaran kereta yang memeningkan kepala.

Bagi yang ingin membeli kereta baru dan ingin menjual kereta lama, kami juga menyediakan kemudahan trade in kereta lama untuk beli kereta baru. Anda boleh mendapatkan harga yang lebih baik dengan kemudahan ini.

Jangan tertipu dengan agen-agen palsu yang mengaku sebagai agen Perodua. Saya Mazlina, agen sah Perodua di Country Heights – Kuala Lumpur sentiasa bersedia untuk membantu anda dalam membeli kereta impian anda.

Jadi, tunggu apa lagi? Datanglah ke showroom kami atau hubungi kami sekarang untuk mendapatkan perkhidmatan terbaik dari kami. Terima kasih.    Kuala LumpurCountry HeightsPeroduaDealer

    Related Posts

    Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

    Chat with us on WhatsApp